Vacature VoIP Engineer

Vacature VoIP Engineer

Levelfour Networks zet zich in om van Nederland een goede, concurrerende kenniseconomie te maken. Dit doen zij door organisaties/bedrijven te voorzien van innovatieve en toekomstbestendige breedband infrastructuur en telecommunicatie diensten. Hiermee speelt Levelfour vanuit Nistelrode in op de exponentieel toenemende vraag naar bandbreedte en VoIP ( Voice over IP ) services . Logischerwijs groeit de organisatie dus ook geleidelijk met deze vraag mee en zijn we op zoek naar versterking! De junior VoIP Engineer die wij zoeken gaat zich bezig houden met complexe technische opdrachten op het gebied van ICT netwerkbeheer en Cloud Computing.

Taken

  • Binnen no-time weet jij alles van de dienstverlening van Levelfour en help jij zowel interne als externe klanten met jouw expertise (2e en 3e lijns support)
  • Het (grafisch en technisch) ontwerpen van projecten
  • Documenteren van middelen, medewerkers en taken
  • Configureren en installeren van apparatuur en diensten
  • Het intern en extern trainen c.q. anderzijds overbrengen van gebruikskennis
  • Het periodiek uitvoeren van service & updates
  • Onderzoeken, uitwerken en implementeren van kennis en middelen

Dit breng je mee

Levelfour is vernieuwend, innovatief en ontzettend ondernemend. Wij zijn op zoek naar een junior VoIP engineer die zich hierin herkent. Iemand die mee wil bouwen en groeien, Iemand die altijd up-to-date wil zijn en flexibel omgaat met complexe situaties. Onze ideale kandidaat heeft de ambitie om door te groeien tot VoIP specialist.

Daarnaast heb jij:

Werk & denkniveau MBO
Ervaring Minimaal 1 jaar
Kennis OSI, Firewalls, LAN, VPN, VoIP, SIP, trunking, PBX;
Talen Nederlands, Engels (technisch, vloeiend)
Gedrag Communicatief, resultaatgericht, analytisch, stressbestendig, betrokken, proactief, klantgericht;
Pré’s Centile, Gigaset, 3CX, Xelion

Dit bieden wij jou

Wij bieden je een fijne en super moderne werkplek in Nistelrode. Jouw flexibele werkhouding en enthousiaste inzet wordt rijkelijk beloond! Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden, doet de organisatie er ook alles aan om een optimale werkomgeving te creëren. Zo vind je in het pand in Nistelrode onder andere een bioscoop, bar en game room. Daarnaast is er de mogelijkheid om te sporten in de gym van het kantoor!

Bedrijfsprofiel

Levelfour Networks initieert, realiseert en exploiteert glasvezelnetwerken op Nederlandse bedrijventerreinen. Het initiatief is ontstaan in samenwerking met een aantal strategische partijen die op bedrijventerreinen integraal glasvezelnetwerken willen realiseren.

Om de allerbeste resultaten te kunnen behalen werkt Levelfour Networks daarvoor nauw samen met de ondernemers, het bedrijventerrein, de gemeente en andere partijen. Samen onderzoeken ze de haalbaarheid, ontwerpen en realiseren we de integrale aanleg van het glasvezelnetwerk en dragen we zorg voor de operationele exploitatie en service.

Ondertussen bestaat de organisatie alweer 4 jaar en hebben zij een mooi klantenportfolio opgebouwd waar zij hun diensten leveren. Met een team van ruim 20 medewerkers staat kwaliteit en het leveren van de beste service nog steeds centraal!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar Remco@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Remco Sturkenboom via 013-3034117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment ondersteunt Levelfour bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.