levelfour

Partners

Crossnetworks

vangelder

Van Gelder

vangelder

Door de samenwerking met strategische partners  is Levelfour in staat om “turn key” projecten uit te voeren en de exploitatie daarvan te realiseren. Voor de architectuur en bouw van het netwerk is een nauwe samenwerking met onze partner het aannemers bedrijf van Gelder. De jarenlange ervaring van Van Gelder in oa de bouw van glasvezel netwerken zorgt voor een enorme inbreng in Levelfour op het gebied van het ontwerp, de bouw en het technisch managen van de netwerken.

Oono

oono

Voor de belichting en het monitoren van de verbindingen heeft Levelfour een samenwerking met OONO. OONO heeft ruimschoots ervaring in het volledig belichten en managen van verbindingen door inzet van gekwalificeerd personeel en hoogwaardige netwerk apparatuur.

Galaxy

galaxy

De glasvezel netwerken van Levelfour Networks zijn open netwerken. Hierdoor kunnen alle telecommunicatie diensten leveranciers haar diensten leveren aan de klanten.

Vaak kiest de klant voor 1 totaal leverancier voor zowel het vastrecht alsook voor de diensten. Levelfour heeft een samenwerking met Galaxy. Galaxy is internet service provider en levert VoIP service ( internet telefonie )of hosted VoIP ( telefonie in de cloud ) Galaxy zorgt voor een veilige verbinding over het glasvezel netwerk waardoor u 100% gegarandeerd bent dat uw datacommunicatie 100% veilig is.

relined fiber network

Onze visie

De ontwikkeling van bestaande en nieuwe breedbandinfrastructuur naar ‘Next Generation Infrastructures’ wordt gezien als van groot strategisch belang voor de ontwikkeling van maatschappij en economie als geheel. Nederland neemt op dit terrein een koploperspositie in. Levelfour Networks baseert haar visie op de behoefte aan de beheersing van de gehele realisatieketen door één partij. Van initiatieven nemen tot exploitatie.

Meer over onze visie