Ontbijt met glasvezel donderdag 17 oktober op De Hoef in Amersfoort

Ontbijt met glasvezel donderdag 17 oktober op De Hoef in Amersfoort

Goed nieuws voor de ondernemers op bedrijvenpark De Hoef in Amersfoort, zij krijgen een zakelijk glasvezelnetwerk tegen bijzonder lage tarieven. ParkNed Amersfoort en NuCall uit Amersfoort starten op donderdag 17 oktober a.s. met een speciale actie voor ondernemers op De Hoef. Tijdens de informatiebijeenkomst om 07.45 uur in Brasserie The Wing serveren zij een heerlijk ontbijtje met verse croissants en speciale tarieven voor een zakelijke glasvezelaansluiting.

Het initiatief

ParkNed is een dochterbedrijf van Levelfour Networks uit Nistelrode, gespecialiseerd in de aanleg en exploitatie van zakelijke glasvezelnetwerken door heel Nederland. Partner NuCall B.V. is zelf gevestigd in Amersfoort en is een onafhankelijk specialist en leverancier van Voice over IP, mobiele telefonie en Internet. Samen hebben wij ons verenigd in het ParkNed Amersfoort initiatief. Het is de bedoeling dat we na een succesvolle uitrol van zakelijk glasvezel op de Hoef ook actief worden op de andere terreinen in de Gemeente Amersfoort, natuurlijk afhankelijk van de wensen van de bedrijven aldaar.

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel is het netwerk van de toekomst: in heel Nederland worden door verschillende partijen razendsnel glasvezelnetwerken aangelegd. Helaas voor de ondernemers op een bedrijventerrein gebeurt dat voornamelijk in woonwijken, de zogenaamde Fiber to the Home (FttH) netwerken, waarbij de bandbreedte niet altijd gegarandeerd is en met een best effort service. Dat kunnen de meeste bedrijven zich echt niet permitteren, als er een keer iets mis is met hun Internet- en of telefonieverbinding dan moet dit direct en zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom levert ParkNed Amersfoort een Fiber to the Business (FttB) verbinding waarbij de bandbreedte gegarandeerd is en altijd inclusief een Service Level Agreement waarin afspraken en garanties over de beschikbaarheid zijn vastgelegd.

Snelle realisatie

En nu de verrassing: bedrijvenpark De Hoef is al deels verglaasd! ParkNed Amersfoort heeft namelijk een glasvezelnetwerk in de grond liggen in en rond de Softwareweg en de Displayweg. Dat betekent dat we snel nieuwe aansluitingen voor de bedrijven in dit gebied kunnen realiseren. Dankzij het collectieve aanbod zijn de maandtarieven aanzienlijk lager (vanaf Euro 99 per maand incl. Internet) dan die van een indivuduele aansluiting en ook de eenmalige investering is laagdrempelig. Het netwerk is open, dat betekent dat u zelf ook een eigen dienstverlener over dit netwerk kunt kiezen zodat u onafhankelijk en flexibel blijft.

Ontbijt met glasvezel

Dus bent u met uw onderneming gevestigd op de Hoef in Amersfoort en wilt u weten wat glasvezel voor uw onderneming kan betekenen en welk aanbod er ligt? Kom dan donderdag 17 oktober a.s. om 07.45 uur naar Brasserie The Wing aan de Printerweg 41 in Amersfoort en pak meteen een vers ontbijtje mee. We zien uit naar uw komst.

Henk Slabbekoorn (ParkNed) en Floris van Harsselaar (NuCall).