Levelfour Networks neemt Glasnet Aalburg over

Levelfour Networks neemt Glasnet Aalburg over

Dienstverlener in zakelijke glasvezelnetwerken Levelfour Networks neemt Glasnet Aalburg en Werkendam over. Het Brabantse bedrijf wil hiermee een impuls geven aan de verdere uitrol van glasvezel voor ondernemers en haar bestaande netwerk uitbreiden naar meer bedrijvenparken. Glasnet Aalburg en Werkendam wordt overgenomen van Altena Breedband Combinatie (ABC).

Peter Grotenhuis, CEO van Levelfour Networks zegt: “Met de overname van Glasnet Aalburg breidt Levelfour Networks haar voetprint uit in de kop van Brabant. Deze overname past perfect binnen de groeiambities van onze onderneming. Door op meer en meer bedrijvenparken aanwezig te zijn, bouwen we onze slagvaardigheid uit. Zo kunnen we continuïteit en de juiste investeringen waarborgen en in de toenemende vraag van zakelijk Nederland naar bandbreedte voorzien.”

ParkNed Altena

Glasnet Aalburg wordt onderdeel van Levelfour Networks onder de naam ParkNed Altena en zet de aanleg en het beheer van glasvezelnetwerken op de bedrijvenparken Kop van Brabant, Bruine Kilhaven, Giessen en Aalburg voort. ParkNed is actief op ruim 20 bedrijventerreinen in het zuiden, midden en oosten van Nederland. Het bedrijf wil door schaalvergroting breedbandfaciliteiten betaalbaar en hoog van kwaliteit houden.

Oprichter en directeur Willem Bok van Altena Breedband Combinatie blijft actief betrokken bij het beheer en de exploitatie van het netwerk. Hij is blij dat het glasvezelnetwerk met de komst van LevelFour Networks in een nieuwe fase belandt en flink wordt uitgebreid: “Een groot aantal bedrijven op de Kop van Brabant is al aangesloten en dit betekent dat wij onze service kunnen blijven verlenen en zelfs optimaliseren en uitbreiden. De kracht in de samenwerking zit in de synergie van beide bedrijven en met deze overname kunnen wij een nog betere propositie bieden. Dit is goed nieuws voor de ondernemers.”