Eurofiber neemt glasvezelnetwerken van ParkNed over

Eurofiber neemt glasvezelnetwerken van ParkNed over

Graag delen wij u mee dat Levelfour en Eurofiber een overeenkomst hebben gesloten voor de overname van de glasvezelnetwerken van ParkNed B.V. Voor u als klant betekent dit dat uw glasvezelverbinding deel gaat uitmaken van het hoogwaardige Europese netwerk van Eurofiber. 

ParkNed B.V., onderdeel van Levelfour, werd in 2015 opgericht met als doel om bedrijvenparken in Nederland te voorzien van betaalbare en toekomstbestendige breedband infrastructuur. Wij zijn er trots op dat wij in de afgelopen jaren mochten uitgroeien tot een onderneming die digitale infrastructuur levert voor 15 bedrijventerreinen in Nederland. Het besluit tot verkoop van het Levelfour netwerk is genomen om ons volledig te richten op managed connectivity, VoIP en IP services. 

Eurofiber is sinds 2000 actief op het gebied van hoogwaardige digitale infrastructuur. Het heeft een eigen open access glasvezelnetwerk van 37.200 kilometer in Nederland, België en Frankrijk, dat wekelijks met circa 40 kilometer wordt uitgebreid. Daarnaast beschikt Eurofiber over negen datacenters in Nederland en Frankrijk. Meer informatie over Eurofiber vindt u op www.eurofiber.nl.

Eurofiber neemt alle lopende contracten over van ParkNed  B.V. Voor u als klant heeft dit als gevolg dat uw glasvezelverbinding binnenkort deel gaat uitmaken van het Eurofiber netwerk. Contactgegevens blijven vooralsnog ongewijzigd, hierover informeren wij u graag op een later moment. Mocht u ook andere diensten van Levelfour dan de verbinding afnemen: daarin verandert niets.

Indien u vragen heeft stuur dan een mail aan: sales@levelfour.nl of bel met 088-2290499. 

Wij danken u voor het vertrouwen in ParkNed B.V. in de afgelopen jaren. Vanuit Eurofiber zien wij uit naar de voortzetting van de goede relatie.