Bezoek de inloopbijeenkomst bij Glasvezel Roermond op 9 mei a.s.

Bezoek de inloopbijeenkomst bij Glasvezel Roermond op 9 mei a.s.

ROERMOND – Na donderdag 9 mei a.s. heeft glasvezel geen geheimen meer voor u als ondernemer. Als u tenminste een bezoek brengt aan de inloopbijeenkomst van Glasvezel Roermond bij A3bc aan de Westhoven 6 in Roermond. Daar vertellen de specialisten van A3bc en ParkNed u alles over de eigenschappen en de voordelen van een glasvezelaansluiting. Bij voldoende deelname (25%) worden er 6 bedrijvenparken in Roermond en Swalmen van zakelijk glasvezel voorzien, tegen tarieven die ver onder de gebruikelijke liggen. Op dit moment hebben al bijna 40 ondernemers ja gezegd tegen een glasvezelaansluiting,

Wist u dat de gemiddelde ondernemer aanzienlijk meer geld besteedt aan de maandelijkse lease van een auto of een paar mobieltjes, dan aan de verbinding waarover zijn bedrijf alle communicatie met de buitenwereld doet? Een verbinding die cruciaal is voor uw bedrijfsprocessen, uw klanten en uw medewerkers. Voor de opdrachten die u per mail ontvangt, voor de inkoop van uw goederen die ‘just in time’ binnen dienen te zijn. Om alle bedrijfsgegevens veilig up te loaden in de Cloud.Om alle medewerkers die thuiswerken en willen inloggen te faciliteren, zodat ze thuis net zo snel kunnen werken als op kantoor.

Kwaliteit

De kwaliteit van die verbinding en van de diensten die er overheen gaan, bepaalt hoe goed of slecht u bereikbaar bent, hoe eenvoudig of hoe moeilijk klanten een bestelling kunnen doen en bepaalt hoe moeilijk of eenvoudig uw medewerkers hun werk kunnen doen. Diezelfde ondernemer die thuis vaak een betere verbinding heeft dan op zijn werk. Want heel veel ondernemers zijn gevestigd op een bedrijvenpark, ver van de wijkcentrales van KPN en Ziggo met een chronisch tekort aan voldoende bandbreedte, nu en in de toekomst.

Dus bent u met uw bedrijf gevestigd op een van de bedrijvenparken in Roermond of Swalmen (BIZ Merum, BIZ Swalmen, Stadsrand Noord, Stadsrand Zuid, Roerstreek, Willem Alexander) dan is glasvezel sowieso een must. Glasvezel is niet alleen meer het netwerk van de toekomst, het is het netwerk van nu. En gelukkig is er nu een ongekend aanbod voor een razendsnelle zakelijke glasvezelaansluiting, dankzij het vraagbundelingsinitiatief Glasvezel Roermond.

Bijeenkomst 9 mei

U kunt op donderdag 9 mei a.s. binnenlopen bij A3bc aan de Westhoven 6 in Roermond vanaf 08.00 uur ’s morgens tot ongeveer 09.30 uur. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Bel voor een glasvezelaansluiting met A3bc uit Roermond via 088-9393100 of bezoekwww.glasvezelroermond.nl.